Vous n'êtes pas connecté(e).

#1 2022-01-10 03:41:00

Likakil
Membre
Inscription : 2022-01-10
Messages : 4

converse chuck 70

Här är allt du behöver veta om converse chuck taylor all star Seasonal Color Hi Grey. Denna diskreta färgsättning är både mångsidig och tidlös. Bär dessa med nästan allt från din favoritdenim till chino-shorts. Dessa är verkligen en fantastisk vardagsvisp och ytterligare ett snyggt alternativ från Converses SS20-sortiment. För att hålla den trogen originalet sträcker sig en överdel av canvas över denna Chuck Taylor. Färgsättningen är också en klassiker, med den ljusa nyansen av grått och matchas med en ren vit mellansula.

Scooby-Doo x  converse chuck 70 High Top Black Multi är en av flera iterationer av klassiska Converse-silhuetter som kommer att släppas i samarbete med den ikoniska Scooby-Doo-serien. Paren har konstverk från showen och skildrar legendariska karaktärer, vilket ger en funky twist till klassisk design! Det här paret i synnerhet visar upp en flamboyant grafik över hela ovandelen, och visar Scooby själv och hans medföljande karaktärer i Mystery Machine-fordonet.

Om du är ett fan av gammaldags amerikansk animation, då är Scooby-Doo x Converse Chuck Taylor All Star High Top White Multi ett måste för din samling. Den sprudlar av nostalgiska vibbar, den är gjord i samarbete med Hanna Barbera och förtjänar en plats i din dagliga rotation den här säsongen. Scooby-Doo All Star High Top arbetar på en ren vit bas converse classic chucks och fungerar på en canvasbas som är mångsidig och slitstark på samma tid. Till skillnad från många av Converses andra färgställningar, tappar denna version minimalismen till förmån för mycket detaljerade illustrationer.

Samla hela gänget när Scooby-Doo x converse jack purcell Low Top Black Multi har anlänt! Tillverkade i samarbete med den ikoniska amerikanska animerade serien som i stort sett har svedits in i vår barndom, dessa är de perfekta sneakers för att rocka för de där extra gamla skoldagarna när du bara vill luta dig tillbaka, koppla av och minnas den gamla goda tiden. Scooby-Doo Con arbetar på en slitstark canvasbas och är målad i ett helt svart färgschema så att de kan rockas med vilken passform som helst. Medan de hålls ganska minimala.

Hors ligne

Pied de page des forums