Vous n'êtes pas connecté(e).

#1 2022-04-23 04:49:12

mk8xlfru
Membre
Inscription : 2022-04-23
Messages : 3

Converse Run Star Hike Hi

Converse-Color-Run-Star-Hike-High-Top-Citron-Zest-Black-White.jpg
Converse Chuck Taylor All Star er en af de mest legendariske Converse-trænere nogensinde, og den har været mere populær end nogensinde i de seneste måneder. Chuck Taylor All Star, der oprindeligt Converse Sko Mænd blev introduceret helt tilbage i 1930'erne, er stadig en klassisk sko, der mere end har fået en retmæssig plads i samlingen af sneakerheads over hele kloden. Uanset om du leder efter et par at have på dagligt eller blot et friskt par til at pifte din rotation op, vil Converse Chuck Taylor All Star sjældent svigte dig.

Den legendariske basketballsko er lavet af slidstærkt klassisk kanvas og gummi, Converse Run Star Hike Hi der skaber mellemsålen og tåkappen, med mærkets signaturstjernelogo på den mediale side. Rygterne siger, at Chuck Taylor's oprindeligt blev skabt, da basketballspilleren af samme navn gik ind på Converses kontor og klagede over ømme fødder. Siden da er der blevet lavet tusindvis af forskellige variationer, hvor mærket trives med succesen med Taylors signaturmodel.

Pokemon x Converse Chuck Taylor First Partners Black er født i fejringen af videospillets 25-års fødselsdag.Populær stil Denne mindeværdige Chuck Taylor All-Star byder på velkendte Pokémon-arter, som er elsket af både børn og børn i hjertet.

Pikachu, Bulbasaur, Converse Sko Udsalg Charmander og Squirtle optræder i en enkelt fil på et af sidepanelerne, mens det andet har Jigglypuff og Meowth. For at fremme det sjove motiv er Converse-mærkemærket og den første række af øjer gentænkt til at ligne en Pokéball. Afrunding af designet er Pokémon-brandingen på tungen. Disse sko vælger dig!

https://www.basedftwr.com/

Hors ligne

Pied de page des forums